Aspirator cu apa G420

 

Aspiră și purifică aerul în același timp, folosind doar apă de la robinet și tehnologia brevetată Gioel, fără a avea filtre sau saci.

82291

Pentru mai multe informații

Serviciul Clienți Gioel este la dispoziția dumneavoastră pentru a vă ajuta să descoperiți G420 și pentru a găsi cele mai bune soluții pentru nevoile dumneavoastră.

 

Cu ajutorul lui G420 nu se elimină doar praful şi murdăria de pe orice suprafaţă, dar se poate reduce în mod considerabil poluarea din interior datorită funcţiei de purificare a aerului. Fără a folosi alte accesorii este posibilă activarea funcţiei de purificare a aerului bazată pe o tehnologie care uneşte ştiinţă cu apa.

NOUTATE 2014: noua funcţie SILENT

Aerul aspirat intră în separatorul molecular unde se face “spălarea” acestuia şi apoi este redat în mediu curat şi purificat de bacterii, viruşi şi praf. G420 este în acelaşi timp un sistem de curăţenie profesional care se diferenţiează de aspiratoarele tradiţionale prin sistemul său inovator de funcţionare şi prin eficienţa tehnologiei sale. Apă şi ştiinţă tehnologică lucrează împreună pentru a obţine rezultate diverse. G420 în comparaţie cu aspiratoarele tradiţionale nu prevede folosirea de saci, reţinând toată murdăria în recipientul cu apă. Datorită accesoriilor este posibilă curăţarea pavimentelor, covoarelor, mobilei, suprafeţelor de orice tip incluzând saltele, fotolii şi canapele. G420 neavând saci este în măsură să aspire chiar şi lichide. Aerul aspirat de G420 parcurge un traseu diferit faţă de aspiratoarele tradiţionale, având în vedere că suferă un proces de filtrare prin intermediul separatorului molecular. Separatorul molecular are sarcina de a filtra aerul aspirat reţinând micropulberile şi compuşii nocivi prin intermediul unui proces care este împărţit în trei faze:

  • Aerul aspirat intră într-un recipient unde are loc prima separare a murdăriei de mari dimensiuni (de exemplu: fire de păr, pietricele, etc.)

  • De-a lungul unui canal de 60 cm continuă amestecarea aerului şi a apei în care moleculele de apă capturează cele mai mici particule de murdărie. În acest punct separatorul molecular, învârtindu-se cu 22.000 de rotaţii/minut separă mecanic eventualele particule de murdărie rezidue din aer, făcându-le să fie absorbite de apă.

  • Aerul iese complet igienizat şi apa care a capturat murdăria poate fi foarte uşor aruncată.

COD: G420

Informații tehnice

Producător

Axana 2000 S.r.l,  ITALIA

Tensiune nominală

220-230V

Frecvența

50-60 Hz

Putere nominală

1200 Watt

ASPIRATOR

Motor

Motor bypass in doua etape 1.100 W. Reglare 3 viteze

Capacitate recipient apă

1,5 l

Sistem de filtrare

Brevet internațional bazat pe trei faze succesive ale filtrării prin apă și separator molecular care se învârte cu 22.000 rotații/minut. Nici un alt filtru adăugat.

Capacitate maximă

2.000 mm H20

Volum maxim aer

110 m3/h

Lungime cablu

5,5 m

Dimensiuni

340x270x315 mm

Greutate

6,6 kg

Mărci de control și

certificare

CE ENEC 03 IMQ

Sistemul electronic a fost proiectat pentru:

  • funcționarea puterii motorului, alarmă de supraplin pentru recipient, protecție pentru separatorul molecular, timer funcție purificare aer cu 3 intensități;

  • toate comenzile pentru utilizarea produsului sunt accesibile de pe mâner.

Accesorii:

  • cărucior Fido pentru transportul aspiratorului cu buzunar pentru accesorii

  • un set “Le Naturelle” conținând 3 arome naturale diferite si antibacterian “Gioelinda”

Pentru informații suplimentare puteți descărca manualul de utilizare în format Pdf (6,68 Mb).

Funcții

Aspirarea pavimentelor şi covoarelor pentru a elimina praful

1.Folosiţi peria dreptunghiulară care perie şi aspiră.

2.Alegeţi puterea de aspirare dorită şi aspiraţi suprafeţele.

8069
Perie aspirare

8071
Aspirare covoare

Curăţarea colţurilor şi a locurilor greu accesibile din casă

1. Folosiţi accesoriul “lance aspirator” setând puterea aspiratorului în funcţie de necesitate.

8087
Lance aspirator

Înlăturarea prafului de pe suprafeţele delicate  

1.Folosiţi pămătuful cu păr moale setând puterea de aspirare la puterea dorită.

2.Aspiraţi suprafeţele.


Pamatuf cu păr moale


Curățarea suprafețelor delicate

Eliminarea prafului din fotolii, saltele şi mobilă

1. Folosiţi peria triunghiulară cu perii lăsaţi alegând poziţia şi modalitatea de folosire mai comodă rotind selectorul în sens antiorar sau orar.

2. Aspiraţi.


Perie triughiulară


Aspirarea saltelelor

 

Garanţia

Produsul are o garanţie de 36 (treizeci şi şase) luni (cu excepţia părţilor supuse la uzura normală) de la data facturării.

Defecţiunile produse din cauza unei utilizări greşite a produsului nu vor fi acoperite de garanţie.

Reparaţiile efectuate în garanţie nu dau dreptul la prelungirea sau reînnoirea aceleaşi garanţii.

Eventualele reparaţii efectuate de cӑtre persoane neautorizate duc la decӑderea din drepturi a termenilor de garanţie a produsului.

Pentru siguranţa dumneavoastrӑ, dar şi pentru menţinerea garanţiei produsului, orice reparaţii trebuie sӑ fie executate exclusiv de persoane autorizate folosind piese de schimb originale furnizate de cӑtre producător sau aprobate de acesta.

Gioel România nu îşi asumӑ nici o rӑspundere în cazul în care reparaţiile se efectueazӑ incorect.

Certificatul de garanţie trebuie păstrat şi folosit în cazul unei intervenţii tehnice.

Produsul trebuie reparat doar de un centru autorizat “Centru de Asistenţă Tehnică” (C.A.T) Gioel România şi trebuie să fie returnat în ambalajul original, însoţit de factură şi certificatul de garanţie .

Gioel România şi C.A.T. nu îşi asumă nici o răspundere pentru daunele din timpul transportului cauzate de ambalajele necorespunzătoare.

Imagini

8114 8116 8118 8120

8122 8124 8126 8128

8245