Sistem de călcat profesional Zedì

Este un sistem de călcat ecologic cu masă de călcat aspirantă, suflantă şi cu plan încălzit, având boiler cu reîncărcare continuă şi fier de călcat profesional.

Zedì

Pentru mai multe informații

Serviciul Clienți Gioel este la dispoziția dumneavoastră pentru a vă ajuta să descoperiți Zedi şi pentru a găsi cele mai bune soluții pentru nevoile dumneavoastră.

Unicul sistem profesional de călcat multifuncțional!
Zedi este în acelaşi timp masă de călcat, fier de călcat şi generator de abur, toate în dimensiuni reduse.
Datorită planului încălzit aspirant şi suflant, veți avea pliuri perfecte şi o călcare perfectă: aburul este captat sau alunecă pe țesături în funcție de articolul de călcat. Dotat cu accesorii pentru îndepărtarea petelor, îndepărtarea părului şi scamelor, curățare şi igienizare, Zedi este ideal pentru călcarea tuturor țesăturilor, de la cele mai delicate (ciorapi, mătase) la cele mai rezistente şi dificile, pentru a regenera fibrele şi articolele de îmbrăcăminte din lână, pentru a igieniza îmbrăcămintea şi a elimina mirosurile neplăcute. Totul este posibil în jumatate de timp!
Un avantaj absolut care face diferența este boilerul detaşabil, care poate fi transportat oriunde datorită mânerelor comode şi autonomiei nelimitate. Fanatstic pentru orice curățenie în casă şi, de ce nu, chiar şi în vacanțe!
Zedi este propus în doua variante: ZEDI care are masa de călcat lungă de 100 cm şi ZEDI 120 cu o masă de călcat lungă de 120 cm.
COD: 055N

 

 

Informații tehnice

Producător:

Axana 2000 S.r.l.  ITALIA

Tensiune nominală:

220-230 V

Frecvență:

50-60 Hz

Putere nominală:

2350 Watt

GENERATOR DE ABUR

Boiler:

Material oţel inoxidabil AISI 304

Rezistenţă:

Incoloy 1300 Watt

Capacitate boiler:

capacitate totală 1,5 l – efectivă 1,4 l

Autonomie:

Nelimitatӑ, sistem cu reîncărcare continuă.

Capacitate rezervor apӑ pentru încӑrcare:

2 l

Presiune:

4,5 bar max (0,45 MPa)

Temperaturӑ abur:

145°C Max

Protecţie:

Termostat cu resetare; Termostat cu bimetal; Presostat; Supapӑ de siguranţӑ; Mâner cu comenzi 5V

Jet de abur:

1 electrovalvă şi potențiometru de abur de la 0 la max

Practicitate:

Generatorul de abur este detaşabil de masa de călcat şi trasportabil cu ajutorul mânerelor

Timp de încӑlzire:

3 min

PLANUL MESEI DE CĂLCAT

Material:

Aluminiu

Funcții:

Plan încălzit, aspirant şi suflant

Motor:

40 Watt

Rezistență:

200 Watt

Siguranțe:

Termostat 70º C; Siguranță termică 100º C

PICIOR DE SUSŢINERE

Deschidere şi închidere:

Doar cu 2 mişcări. Reglare în înălțime

Picioare:

Aluminiu, sistem de deschidere şi închidere brevetat

Sistem de transport:

Sistem de transport prin intermediul a două perechi de roți. Roțile sunt acoperite în cauciuc antizgârieturi

FIER DE CĂLCAT

Rezistență talpă:

800 Watt

Siguranțe:

Termostat 220º C; siguranță termică 300º C

DIMENSIUNI ZEDÌ

Înălțime (min – max):

50-90 cm

Lungime plan de călcat:

100 cm

Lațime plan de călcat:

41 cm

Masă de călcat închisă:

13 cm

Greutate:

18 Kg

DIMENSIONI ZEDÌ 120

Înălțime (min – max):

50-99 cm

Lungime plan de călcat:

120 cm

Lațime plan de călcat:

41 cm

Masă de călcat închisă:

13 cm

Greutate:

19 Kg

Mărci de control şi

certificări:

CE

Pentru informații suplimentare puteți descărca manualul de utilizare în format Pdf (6,68 Mb)

 

Funcții

Călcarea pantalonilor  |  Călcarea țesăturilor din lână şi a puloverelor   |  Călcarea țesăturilor din mătase  |  Reîmprospătarea şi călcarea gecilor  |  Călcarea cravatei  |  Călcarea cămăşilor  |  Călcarea blugilor  |  Călcarea țesăturilor din catifea

Călcarea pantalonilor

Pentru a călca pantalonii întindeți-i pe masa de călcat şi alegeți funcția de aspirare în timp ce fierulului de călcat îi setați aburul în poziție medie. Pentru a face dunga pantalonilor treceți doar cu fierul de călcat fără a elibera abur.

Pentru a călca şi igieniza pantaloni din catifea sau raiat, dar şi fuste sau orice alt articol de îmbrăcăminte din catifea sau raiat vă sfătuim să folosiți Peria Multifuncțională Zedi-Brush.

Aşezați articolul pe masa de călcat Zedi, setați modalitatea de aspirare a planului şi aburul pe minim, apăsați butonul de abur al periei Zedi şi periați cu mişcări lente. În felul acesta evitați problemele frecvente de aspect lucios, iar fibrele nu sunt deteriorate ba chiar revitalizate.

Călcarea țesăturilor din lână şi a puloverelor

Pentru a călca lâna şi pulovere setați modalitatea suflanată a mesei de călcat şi fierul de călcat cu abur la maxim. Treceți peste articolul de îmbrăcăminte cu abur fără să atingeți materialul cu talpa fierului, pentru a evita strivirea țesăturii şi formarea cutelor.

Călcarea țesăturilor din mătase

Pentru a călca țesături din mătase utilizați modalitatea de suflare a mesei de călcat şi aburul la mediu. Eliberati abur cu fierul de călcat peste articolul din mătase trecând la o distanță de 2-3 cm. Apoi puteți trece rapid cu fierul de călcat peste articolul de îmbrăcăminte, eliberând abur. Într-un timp foarte scurt şi doar cu câteva mişcări articolul din mătase este perfect călcat.

Reîmprospătarea şi călcarea gecilor

Geaca se poate călca pe verticală cu aburul la maxim. Treceți prima dată prin interiorul articolului de îmbrăcăminte cu fierul de călcat atingând țesătura. Vaporizați apoi exteriorul gecii trecând cu fierul de călcat la distanță.
Această operațiune este indicată şi în cazul în care este necesar să reîmprospătați geaca după purtare.

Călcarea cravatei

Pentru a călca cravata folosiți fierul de călcat în modalitate de suflare. Aşezați cravata pe masa de călcat şi vaporizați abur în acelaşi timp cu o uşoară trecere a fierului de călcat peste ea.

Călcarea cămăşilor

Alegeți modalitatea aspirantă a mesei de călcat în timp ce fierul de călcat îl setați cu aburul la mediu. Asezați cămaşa pe masa de călcat şi eliberați abur trecând cu fierul de călcat peste ea. Pentru a apreta gulerul şi manşetele treceți prima dată cu fierul de călcat eliberând abur, ca mai apoi să treceți din nou fără a mai elibera abur.
Pentru a călca peste nasturii cămăşii puneți fierul peste nasture eliberând abur.

Călcarea blugilor

Pentru o călcare perfectă setați modalitatea aspirantă a mesei de călcat şi fierul cu abur la maxim. Treceți cu fierul de călcat peste țesătură eliberând abur.

Călcarea şi reîmprospătarea articolelor de îmbrăcăminte din catifea

Pentru a călca articolele de îmbrăcăminte din catifea setați masa de călcat în modalitate suflantă şi fierul de călcat cu abur la o intensitate medie. Întindeți articolul de îmbrăcăminte pe masa de călcat şi începeți să vaporizați abur ținând talpa fierului de călcat la o distanță de circa 2-3 cm de țesătură până când obțineți o călcare perfectă. Pentru a reîmprospăta şi a călca articolele de îmbrăcăminte din catifea, într-o singură operațiune, utilizați peria multifuncțională Zedi-Brush cu aburul la o intensitate minimă. Se poate călca ținând articolul de îmbrăcăminte pe verticală sau agățându-l pe masa de călcat în poziție verticală. În acest ultim caz se setează modalitatea aspirantă a mesei de călcat. Periați articolul cu peria multifuncțională cu mişcări lente.

 

Garanția

Produsul are o garanție de 36 (treizeci şi şase) luni (cu excepția părților supuse la uzura normală) de la data facturării.
Defecțiunile produse de o utilizare greşita a produsului nu vor fi acoperite de garanție.
Reparațiile efectuate în garanție nu dau dreptul la prelungirea sau reînnoirea aceleaşi garanții.
Eventualele reparaţii efectuate de cӑtre persoane neautorizate duc la decӑderea din drepturi a termenilor de garanţie al produsului.
Pentru siguranța dumneavoastrӑ, dar şi pentru menținerea garanției produsului, orice reparaţii trebuie sӑ fie executate exclusiv de persoane autorizate folosind piese de schimb originale furnizate de cӑtre producator sau aprobate de acesta.
Gioel Romania nu îşi asumӑ nici o rӑspundere în cazul în care reparaţiile se efectueazӑ incorect.
Certificatul de garanție trebuie păstrat şi folosit în cazul unei intervenții tehnice.
Produsul trebuie reparat doar de un centru autorizat “Centru de Asistență Tehnică” (C.A.T) Gioel Romania şi trebuie să fie returnat în ambalajul original, însoțit de factură şi certificatul de garanție.
Gioel Romania şi C.A.T. nu îşi asumă nici o răspundere pentru daunele din timpul transportului cauzate de ambalajele necorespunzătoare.

 

Imagini

7581 7583 7585 7587 7589 7594 7596 7598 7600 7602 7604 7608 7614 7618 7620 7623