Viziunea

Viziunea

ÎMBUNĂTĂȚIREA CALITĂȚII VIEȚII CLIENŢILOR ŞI A CELOR CARE COLABOREAZĂ CU GIOEL: aceasta este viziunea Gioel!

Gioel nu vrea să fie doar un produs, ci un mod de viață în comun de către cei care cred că sănătatea, timpul liber și mediul curat sunt premisele pentru o viață bună.

Indispensabil şi datorită tehnologiei inovatoare, care combină ușurința de utilizare cu înalta performanță, ajută la igienizarea totală a oricărei suprafeţe și a aerului.

Oferta Gioel este îmbogăţită de un sistem de călcare rapidă şi confortabilă.

Dezvoltarea afacerilor și optimizarea continuă a produselor Gioel se bazează pe investiții de energie, sinergii și resurse de natură științifică, economică și umană: peste 5 milioane de euro cheltuiţi din 1995 în studii și cercetări, colaborări cu diverse universități și formarea continuă a resurselor umane care oferă profesionalitate prin intermediul serviciului de informare și suport, monitorizare a gradului de satisfacție a clienților și asistenţă tehnică.

Abilitatea de a fi mereu prezent și calitatea sunt atitudinile care disting Gioel și acestea reunesc compania, produsele și angajații sub un brand puternic și în același timp dinamic, mereu pregătiţi să răspundă nevoilor clienților și noilor provocări.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *