Pășește GREEN pentru o viață mai bună!

 

Născuți din dorința de a oferi clienților mai mult timp liber petrecut alături de cei dragi, grupul GIOEL vine în ajutor oferind sisteme de curățenie ecologică de calitate.

 

 

Îmbunătățirea calității vieții oamenilor este factorul cheie al filozofiei companiei, iar misiunea noastră se bazează pe principii și valori importante.

Grupul Gioel promovează un nou stil de viață GREEN. Este vorba despre un sistem de curățenie ECOLOGIC, ce ne dă posibilitatea de a renunța la produsele chimice, atât de dăunătoare organismului. Gioel funcționează doar cu apă de la robinet.

Gioel îmbunătățește calitatea vieții oamenilor. Ne dorim să menținem puritatea naturii și a mediului în care trăim. De aceea s-a inventat GIOEL.

Astfel ajutăm persoanele astmatice sau cu diferite forme de alergii să elimine praful din casă, bacteriile, alergenii din aerul incăperii și agenții poluanți atât de dăunători.

Apa și tehnologia inovatoare sunt soluția. Gioel este singurul sistem de curătenie ecologic, profesional, care reușește să purifice aerul 100%, să aspire și să igienizeze orice suprafată cu ajutorul aburului de 160°C și presiune de 5,5 bari. Putem spune STOP detergenților, degresanților și altor produse dăunătoare organismului.

 

Misiunea noastră

Clienţii suntem noi

Clientul este pe primul loc, aşa cum satisfacerea şi raţionamentul în termeni de produs, vȃnzare şi comunicare, sunt construite în jurul lui. Ȋncercӑm sӑ ne punem pe cât posibil în locul clientului, gȃndindu-ne “mie mi-ar plӑcea dacӑ…” şi încercӑm sӑ oferim întotdeauna rӑspunsul optim.

Cartea cȃştigӑtoare a profesionalismului

Modul de a acţiona, de a comunica, oferta, totul trebuie sӑ urmӑreascӑ regula de aur a profesionalismului maxim, deoarece competenţa, cӑutarea celui mai bun rezultat, seriozitatea şi orientarea către clienți fac diferenţa şi pentru noi sunt un punct de plecare indiscutabil.

Claritatea şi transparenţa

Atȃt în cadrul echipei cȃt şi în afara ei, GIOEL încearcӑ întotdeauna sӑ informeze într-o manierӑ clarӑ şi precisӑ, fӑrӑ a ascunde ceva. Suntem disponibili în orice moment pentru clarificӑri suplimentare şi pentru a rӑspunde oricӑror îndoieli sau curiozitӑţi. De asemenea suntem deschişi oricӑrei sugestii şi critici şi suntem mereu pregӑtiţi pentru a îmbunӑtӑţi sistemul.

Mediu, naturӑ şi bunӑstare

Ne dorim sӑ menţinem puritatea naturii şi a mediului în care trӑim. Ne gȃndim la viitor şi vrem sӑ îmbunӑtӑţim calitatea vieţii în modul în care chiar şi copiii noştri pot avea cel puţin aceleaşi privilegii. Dorim sӑ facem totul posibil pentru a crea beneficii pentru noi şi pentru sӑnӑtatea noastrӑ. Acestea sunt obiectivele de la care pornim în proiectarea şi îmbunӑtӑţirea produselor noastre.

Află mai multe despre produsele Gioel !
Reprezentanții Gioel România îți stau la dispoziție!

Contactează-ne!

Premii obținute 

Asistență

Gioel oferă propriilor clienţi consultanță și suport tehnic complet potrivite nevoilor lor specifice, prin intermediul centrului de asistenţă tehnică.
Numeroase informaţii se pot găsi şi pe site, cum ar fi:
  • manuale de utilizare a produselor Gioel
  • răspunsuri la întrebările cele mai frecvente
  • sfaturi şi sugestii pentru utilizarea optimă şi eficientă a produselor Gioel
Ne puteţi contacta scriindu-ne la  garantie@gioel.ro  sau la numerele de telefon 0723.925.640/ 0723.925.491