Alege aerul pe care il respiri, alege aerul pur!

 

Alege aerul pe care îl respiri, alege aerul pur!

Dintotdeauna alegem cu atentie ceea ce bem si ce mancam dupa gusturile noastre si exigentele de sanatate si bunastare. Se spune ca suntem ceea ce mancam si este adevarat; incercam sa mancam sanatos in special pentru a ne proteja sanatatea si apoi pentru a satisface propriile gusturi. Adesea cele doua coincid: cand mancam un fruct bun si sanatos ne satisfacem gustul si in acelasi timp consolidam sanatatea si corpul.

Poate fi aerul pe care il respiram o alegere? Fara sa realizam traim din ce in ce mai des in ambiente inchise si insalubre. La serviciu, in casa, in sala de forta sau in locurile pe care le frecventam zi de zi, ferestrele sunt inchise fara ca noi sa ne dam seama ca de fapt poluarea nu este doar afara, nu este doar in oras, este peste tot!
8956

Alege sa respiri aer curat!

Nu este vorba de un miracol sau de o fantezie: de douazeci de ani aerul se poate “spala” si purifica pentru a respira sanatos si a trai mai bine. Un simplu gest asociat cu tehnologia certificata de Gioel permite deja multor utilizatori sa purifice constant aerul din casa sau din birou si sa traiasca in ambiente sanatoase si curate 100 %.

Tehnologia verde Gioel foloseste exclusiv apa de la robinet cu care “SPALA” aerul eliminand praful si alergenii.

Purifica aerul, purifica respiratia, purifica-ti corpul.

Contactati-ne pentru mai multe informatii.