Cum să poluăm mai puţin pentru a susţine Mediul Înconjurător!

Cum să poluăm mai puţin pentru a susţine Mediul Înconjurător!

În fiecare zi acţiunile noastre generează consecinţe pe termen lung pentru mediul înconjurător şi pentru locuitorii săi: eco-friendly bunzilnic fiecare dintre noi foloseşte o ceşcuţă de cafea de detergenţi şi poluanţi chimici de natură variată care apoi ajung iremediabil să polueze mediul în care trăim.

Per ansamblu, în cursul unui an calendaristic, consumăm şi descărcam de la 8 la 10 litri de produse chimice.

Nu toată lumea ştie că aceşti poluanţi şi efectele lor nocive pot fi evitate în mediu datorită utilizării forţei generatorului de abur.

De mulţi ani Gioel se străduieşte să dezvolte și să difuzeze tehnologia verde care permit copiilor noştri să moştenească o lume mai curată şi mai sănătoasă, aşa cum a trăit generaţia noastră.

Fiecare dintre noi poate face o mulţime de mici gesturi zi de zi, pentru a contribui la acest fapt atâta timp cât suntem dispuşi să facem un mic efort pentru a îmbunătăţi sau a schimba obiceiurile noastre.

Proiectul nostru de a economisi în următorii 5 ani:

  • 1.000.000 de kilograme de ambalaje din plastic egale cu 5 avioane Boeing 747

  • 25o.000 litri de produse chimice şi detergenţi   

  • 2.500.000 kg de CO2 eliminate în mediul înconjurător egale cu cele ale unui autovehicul care face de 300 de ori înconjurul lumii.

     În  timp ce…

  • 8.400 de persoane cu alergii îşi vor îmbunătăţii  starea de sănătate şi calitatea vieţii lor.

  • 30.000 de familii vor întâlni un nou stil de viaţă “GREEN

Vino alături de noi, intră şi fă parte din cele peste 30.000 familii care în următorii 5 ani vor economisi peste 250.000 LITRI de substanţe chimice poluante pentru a trăi într-o lume mai curată şi mai sănătoasă.