Misiunea

Misiunea

Misiunea noastră este: DE A FI RECUNOSCUŢI CA ŞI COMPANIA NUMĂRUL UNU PENTRU O LUME FĂRĂ POLUARE

GIOEL se naşte dintr-un vis al preşedintelui nostru Elio Svaldi:
“Cum s-ar putea face sӑ plouӑ în casӑ pentru a purifica aerul, lucrul cel mai important pentru îmbunӑtӑţirea calitӑţii vieţii?”

Ȋmbunӑtӑţirea calitӑţii vieţii oamenilor este factorul cheie al filozofiei companiei, misiunea noastră, care se bazeazӑ pe principii şi valori importante.

Clienţii suntem noi: clientul este pe primul loc, aşa cum satisfacerea şi raţionamentul în termeni de produs, vȃnzare şi comunicare, sunt construite în jurul lui. Ȋncercӑm sӑ ne punem pe cât posibil în locul clientului, gȃndindu-ne “mie mi-ar plӑcea dacӑ…” şi încercӑm sӑ oferim întotdeauna rӑspunsul optim.

Cartea cȃştigӑtoare a profesionalismului: modul de a acţiona, de a comunica, oferta, totul trebuie sӑ urmӑreascӑ regula de aur a profesionalismului maxim, deoarece competenţa, cӑutarea celui mai bun rezultat, seriozitatea şi orientarea către clienți fac diferenţa şi pentru noi sunt un punct de plecare indiscutabil.

Claritatea şi transparenţa: atȃt în cadrul echipei cȃt şi în afara ei, Gioel încearcӑ întotdeauna sӑ informeze într-o manierӑ clarӑ şi precisӑ, fӑrӑ a ascunde ceva. Suntem disponibili în orice moment pentru clarificӑri suplimentare şi pentru a rӑspunde oricӑror îndoieli sau curiozitӑţi. De asemenea suntem deschişi oricӑrei sugestii şi critici şi suntem mereu pregӑtiţi pentru a îmbunӑtӑţi sistemul.

Mediu, naturӑ şi bunӑstare: ne dorim sӑ menţinem puritatea naturii şi a mediului în care trӑim. Ne gȃndim la viitor şi vrem sӑ îmbunӑtӑţim calitatea vieţii în modul în care chiar şi copiii noştri pot avea cel puţin aceleaşi privilegii. Dorim sӑ facem totul posibil pentru a crea beneficii pentru noi şi pentru sӑnӑtatea noastrӑ. Acestea sunt obiectivele de la care pornim în proiectarea şi îmbunӑtӑţirea produselor noastre.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.