Cariere

Oportunități de muncă și dezvoltare profesională
Înfiinţată în anul 1996, Gioel este o companie cu experiență și putere, care continuă să se mențină și să-şi extindă prezența în ciuda momentelor de criză și de dificultate.
Gioel are mii de angajaţi şi colaboratori în toată lumea, fiind prezent nu numai în Italia, ci și în 8 țări europene, din Portugalia până în Rusia.
Scopul său este de a ajunge până în 2014 la 20 milioane de euro facturaţi.
Piaţa căreia se adresează produsele Gioel sunt familiile şi consumatorii privaţi, baruri, restaurante, pizzerii, hoteluri, B&B, panificaţii şi cofetării, saloane de înfrumuseţare şi centre Spa, companii de prestări servicii, spitale şi centre medicale, şcoli, grădiniţe, spălătorii auto, etc.
Profesionalismul, calitatea produselor fabricate exclusiv în Italia, determinarea şi dorinţa de a face întotdeauna mai bine sunt valorile fundamentale care au sprijinit mereu echipa Gioel, o companie solidă şi cu o dorinţă mare de inovare şi într-o continuă căutare de noi colaboratori.
Gioel este acum şi în România!
La Gioel punem accent pe confortul membrilor echipei şi încercăm să menţinem un echilibru între viaţa profesională şi cea personală.
Aşadar, dacă îţi doreşti un stil de viaţă liber, să îţi aranjezi programul după propriul plac, dar în acelaşi timp să îţi construieşti o carieră în domeniul vânzărilor şi să câştigi venituri şi premii surprinzătoare, te aşteptăm să te alături echipei Gioel, într-un mediu de lucru prietenos şi motivant.
Pentru mai multe informaţii şi pentru a fixa o întâlnire care poate fi un simplu interviu sau o participare la o serată informativă ne puteţi scrie la office@gioel.ro