Purificator de aer G420 Air

gioel air

Purifică aerul folosind doar apă şi tehnologia brevetată Gioel.

Pentru mai multe informații

Serviciul clienți Gioel este la dispoziția dumneavoastră pentru a vă ajuta să descoperiți G420 Air și pentru a găsi cele mai bune soluții pentru nevoile dumneavoastră.

 

Sistemul de curăţenie şi purificare a aerului se bazează pe două elemente esenţiale: apa şi separatorul molecular, care garantează în orice moment al zilei aer curat, lipsit de praf, bacterii, ciuperci şi spori, alergeni şi metale grele.

NOUTATE 2014: noua funcţie SILENT

A respira aer curat este indispensabil pentru a menţine o sănătate bună şi pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii.

Gioel seria G400 este deja folosit în multe centre sanitare pentru a combate contaminarea aerului în secţii delicate cum ar fi neonatologia, pneumologia sau secţia de boli infecţioase. Medicii pediatri şi de familie au adoptat sistemul nostru pentru cabinetele lor şi îl recomandă pacienţilor.

Astăzi, Gioel G400 face parte dintr-un program de studiu realizat de Institutul de Biomedicină şi Imunologie Moleculară din Consiliul Naţional de Cercetare.

Informații tehnice

Producător:

Axana 2000 S.r.l, ITALIA

Tensiune nominală:

220-230 V

Frecvență:

50-60 Hz

Putere nominală:

1200 Watt

ASPIRATOR

Motor:

Motor bypass in doua etape 1.100 W. Reglare 3 viteze

Capacitate recipient apă:

1,5 l

Sistem de filtrare:

Brevet internaţional bazat pe trei faze succesive ale filtrării prin apă şi separator molecular care se învârte cu 22.000 rotaţii/minut.

Capacitate maximă:

2.000 mm H20

Volum maxim aer:

110 m3/h

Lungime cablu:

5,5 m

Dimensiuni:

340x270x315 mm

Greutate

6,6 kg

Mărci de control și certificare:

CE ENEC 03 IMQ

Sistemul electronic a fost proiectat pentru:

  • funcţionarea puterii motorului, alarmă de supraplin pentru recipient, protecţie pentru separatorul molecular, timer funcţie purificare aer cu 3 intensităţi;

Accesorii:

  • cărucior Fido pentru transportul aspiratorului    cu buzunar pentru accesorii

  • un set “Le Naturelle” conţinând 3 arome naturale diferite şi antibacterian “Gioelinda”

 

Purificarea aerului şi aromaterapia

Gioel vă dă posibilitatea să purificaţi şi să igienizaţi aerul din casă eliminând astfel substanţele dăunătoare pentru sănătate.20120223_dp_g420_v.01.ai În acelaşi timp este posibil să aveţi încăperile parfumate adăugând câteva picături de esenţe “Le Naturelle” în interiorul recipientului.

Purificarea aerului cu Gioel este cea mai bună metodă de a ne proteja de acarieni şi de praful prezent în casele noastre.

Pe lângă purificarea aerului, şi aromaterapia este posibilă cu acelaşi sistem. Gioel purifică şi parfumează aerul din casă!

Aromaterapia se axează pe menţinerea sau îmbunătăţirea sănătăţii emoţionale a oamenilor. Este o metodă de vindecare prin utilizarea de esenţe naturale.

Putem vorbi despre esenţe de citrice, care au un miros fresh şi revigorant. Efectul acestora este înălţător, revigorant, dar şi liniştitor. La rândul său, esenţa de pin oferă o ameliorare a durerilor musculare, vă scăpa de stres, reumatism sau răceli – este recomandat ca la sfârşitul unei zile pline să programaţi Gioel la 3 sau 15 minute cu esenţă de pin şi veţi simţi cum scăpaţi de stres şi tensiunea emoţională.

Există, de asemenea, mirosuri unice, create pentru a simboliza plăcerile radiante ale soarelui din destinaţii exotice, cu arome care ne “transportă” în ţari îndepărtate şi necunoscute, chiar dacă totuşi rămânem în casele noastre.

 

Certificări

Probele efectuate în data de 16 septembrie 2005 în cadrul Universităţii din Modena şi Reggio Emilia au avut scopul de a evalua eficacitatea sistemului de purificare a aerului cu Gioel 400 în reducerea pulberilor totale şi a microbilor din aer.

PROBA 1.  PURIFICAREA AERULUI  (Timp de aspirare: 60 minute)  Viteza de aspirare: 1

AGENȚI POLUANȚI

ÎNAINTE DE EXPERIMENT

DUPĂ ASPIRARE

PROCENT DE EFICIENȚĂ

Pulberi totale mg (%)

2,3 (100%)

0,0 (0%)

100 %

Încărcătură bacteriană la 22º C ufc/m³ (%)

1,2×10³ (100%)

11 (<1%)

> 99,0 %

Încărcătură bacteriană la 37º C ufc/m³ (%)

>10⁴  (100%)

83 (<1%)

> 99,0 %

Ciuperci și spori ufc/m³ (%)

>10⁴  (100%)

1,33×10² (<1%)

> 99,0 %

Sistemul de filtrare al aspiratorului GIOEL 400 prevăzut cu “separator molecular GIOEL” este capabil elimine complet praful prezent în aer dintr-o încăpere cu dimensiuni medii şi să reducă prezenţa de microorganisme din aer până la nivelul de siguranţă. În ceea ce priveşte bacteriile, s-a observat un procent de eficienţă de 99 % la ambele viteze de aspirare testate.

 

Garanţia

Produsul are o garanţie de 36 (treizeci şi şase) luni (cu excepţia părţilor supuse la uzura normală) de la data facturării.

Defecţiunile produse din cauza unei utilizări greşite a produsului nu vor fi acoperite de garanţie.

Reparaţiile efectuate în garanţie nu dau dreptul la prelungirea sau reînnoirea aceleaşi garanţii.

Eventualele reparaţii efectuate de către persoane neautorizate duc la decăderea din drepturi a termenilor de garanţie a produsului.

Pentru siguranţa dumneavoastră, dar şi pentru menţinerea garanţiei produsului, orice reparaţii trebuie să fie executate exclusiv de persoane autorizate folosind piese de schimb originale furnizate de către producător sau aprobate de acesta.

Gioel România nu îşi asumă nici o răspundere în cazul în care reparaţiile se efectuează incorect.

Certificatul de garanţie trebuie păstrat şi folosit în cazul unei intervenţii tehnice.

Produsul trebuie reparat doar de un centru autorizat “Centru de Asistenţă Tehnică” (C.A.T) Gioel România şi trebuie să fie returnat în ambalajul original, însoţit de factură şi certificatul de garanţie .

Gioel România şi C.A.T. nu îşi asumă nici o răspundere pentru daunele din timpul transportului cauzate de ambalajele necorespunzătoare.

 

Imagini

7337 7335 7329 7344 7346 7327